KDH bude spoluorganizovať Dúhový pochod v Bratislave.

23. januára 2024, galileo, Nezaradené

Viete si predstaviť Milana Majerského ako pobehuje v krátkych kožených nohaviciach na Dúhovom pochode organizovanom LGBTI skupinami a za ním sa v alegorickom voze vezie Anna Záborská spolu s vedením KDH, oblečení v dúhových šatách a kričia heslá na podporu manželstiev rovnakého pohlavia?

Takto nejak to vyzeralo na štvrtkovej demonštrácii priaznivcov opozície, keď z tribúny zaznievali prejavy na podporu LGBTI organizácií, ktorým ministerka kultúry škrtla dotácie okrem iného aj na podporu Dúhového pochodu.

Majerský stál na tribúne a usmieval sa priblbo ako Mr.Bean a už som len čakal kedy si dá okolo krku šál vo farbe dúhy. KDH sa správa ako predajná děvka, ktorá zbožne pozerá na svojho sponzora, v tomto prípade s iniciálkami PS. Vyzerá to, že KDH si v boji proti Smeru zafarbilo vlasy na ružovo.

Na druhej strane sa im ani nečudujem. Keď vidia, čo sa deje v EÚ, ako progresívna ideológia preliezla všetky inštitúcie, strany a ich lídri, ktoré sa jej postavia sú nemilosrdne valcované pomocou zastavenia peňazí z EÚ, ktoré sa vždy dokážu schovať za formulu „obavy o právny štát“. Úplné názorne to európski progresívni úradníci predviedli na prípade Poľska.

Predchádzajúcej konzervatívnej vláde PiS zastavili fondy vo výške 76mld eur z obavy o právny štát. Tieto peniaze boli uvoľnené len mesiac po nástupe novej progresívnej Tuskovej vlády. A to napriek tomu, že  táto  vláda  policajným zásahom obsadila verejnoprávnu televíziu, vykopla celé vedenie a zastavila vysielanie.

Viete si predstaviť, že by toto urobila Ficova vláda? To by len bol cirkus z EÚ. Fondy by sme mali zastavené už na druhý deň, novinárske organizácie by kričali ako Matovič keď ho Kaliňák ťahal z auta. 

A čo sa stalo keď to urobila progresívna poľská vláda? Nič! Nepočuť žiadne novinárske hlasy na obranu vyhodených novinárov. Naopak o týždeň nato im EÚ  uvoľnila  76mld eur. Takto vyzerá demonštrácia sily progresívcov. Zdvihnutý prst pre všetkých, ktorí by chceli mať iný názor ako je oficiálny progresívny názor.

Sloboda slova končí tam, kde začína progresívna ideológia.