Založ si blog

Kto dá Matovičovi po papuli?

Zlé decko slovenskej politiky Igor Matovič  sa zase predviedol. Klesajúce preferencie prinútili Matoviča urobiť niečo  čím sa zase dostal na prvé stránky médií. Skrytý vo veľkom  terénnom aute, na ktorom mal namontovaný megafón a s mikrofónom v ruke rušil tlačovku Smeru. Tú scénu, ako sa s ním Kaliňák naťahuje o mikrofón a následnú bitku ako z béčkoveho westernu videlo asi celé Slovensko. 

Igor dosiahol svoje. Všetky médiá to priniesli ako správu dňa. Zaniklo pri tom aj oznámenie prezidentky, že podáva trestné oznámenie za ohováranie na Fica. Starostlivo naplánované  oznámenie takmer nikoho nezaujalo, z čoho prezidentský palác nemal vôbec radosť. Celkom živo si viem predstaviť ten kyslý ksicht našej krásavice Zuzany.

Ale späť k najlepšiemu premiérovi všetkých čias magistrovi Igorovi.

Najviac ma zaujal jeho kvikot keď dostal päsťou od kandidáta na poslanca za stranu Smer Glücka – prezývaného tiež Muhammad Ali.

Bol to krik zbabelca, ktorý dokáže vykrikovať a provokovať spoza plota, ale akonáhle sa plot stratí, tak si pusti do gatí.

Teraz sa dostávame k tomu, prečo som ho nazval zlé decko a nie psychopat alebo daňový podvodník. Pretože dieťa keď je zlé, chová sa neprístojne, nereaguje na dobré slovo a naopak chová sa ešte horšie, hádže sa o zem, tak niekedy jediná možnosť ako ho znormalizovať je jedna výchovná po zadku. Keďže Igor je už veľké decko, tak jedná výchovná po hlave by pomohla asi viac ako 5 psychiatrov.

Takže keď nabudúce uvidíte Igora ako zase má svoj záchvat, tak viete čo máte robiť. Prípadne vám môže poradiť jeho stranícky pacient, pardon, kolega Jožo Pročko.

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 82962x
Priemerná čítanosť článkov: 3457x

Autor blogu

Kategórie