Založ si blog

Čo za hnus sa vyplaví z NAKA, keď príde nové vedenie?

Všetky naše stranícke médiá (N-ko, SME, Aktuality…) podozrivo mlčia o svedectvách policajtov z inšpekcie, ktorí píšu listy ministrovi vnútra o nezákonných praktikách nového vedenia.

Myslel som si, že najväčším znásilnením práva bude voľba trestne stíhaného človeka za špeciálneho prokurátora. Vždy som si predstavoval tu situáciu, keď sa špeciálny prokurátor Lipšic išiel hlásiť probačnému úradníkovi, že vedie riadny život, dodržuje zákony a hlavne nešoféruje. No, myslím, že to bol pohľad pre bohov.

Avšak zákony sú neúprosne a aj keď ste špeciálny prokurátor v podmienečnom výkone trestu, proste sa musíte dostaviť k probačnému úradníkovi a spovedať sa. Takúto zvrhlosť len tak v nejakom inom štáte nevidíte.

Toto prekonáva už len odsúdenie bývalého prezidenta za daňové podvody. 

Zistili sme, že naši demokrati dokážu prekonať aj takúto neprekonateľnú zvrhlosť, a to tým, že do vedenia policajnej inšpekcie menujú trestne stíhaného policajta, ktorého táto inšpekcia vyšetruje. A keď sa proti tomu ozve minister vnútra, neborák Šimko, tak ho demokraticky zvolená prezidentka odvolá rýchlejšie ako keď podpisovali obrannú zmluvu s USA.

To, že dosadený trestne stíhaný policajt odvoláva policajtov, ktorí vyšetrovali jeho trestnú činnosť je len čerešničkou na torte. 

Všimol si niekto, či sa tejto téme venovali niektoré mienkotvorné médiá?  NIČ… Ich hlavnou témou je kádrovanie nových kandidátov na ministrov a spisovanie petícií proti novej vláde.

Myslím, že je to zámer, lebo vedia, že ten smrad, ktorý sa vyvalí príchodom nového vedenia polície, zostane aj na nich, keďže dlhé roky kryli v mene boja proti Ficovi všetky svinstvá, ktoré sa diali na polícii aj s požehnaním prezidentky. 

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

Assange

Assange sa môže odvolať proti vydaniu do USA, rozhodol súd

20.05.2024 19:37

Ak by sudcovia rozhodli v prospech vydania, Assangeove právne možnosti v Británii by sa vyčerpali.

biely prášok, hasiči, antrax

V Revúcej evakuovali budovu pošty pre nájdenú obálku s bielym práškom. Mala byť adresovaná Dankovi

20.05.2024 19:11

Na miesto prišli hasiči, polícia aj experti z Kontrolného chemického laboratória.

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29, aktualizované: 19:22

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 83017x
Priemerná čítanosť článkov: 3459x

Autor blogu

Kategórie