Založ si blog

Prezident Rizman nevymenuje Huliaka.

To, čo zažívame po voľbách, je ako z béčkového westernového filmu.

Krajinu v údolí pod Tatrami obsadilo zlo. Statoční a čestní bojovníci proti mafii boli vyhnaní a zostalo tu iba zopár nebojácnych bojovníkov za spravodlivosť ukrytých v mimovládnych organizáciách.

Okrem nich tu zostalo zopár strážnych psov demokracie (tzv. novinárov), ktorým začali rásť zuby až keď prehrali ich progresívni páni. Dovtedy to boli pudlíci, ktorí občas zaštekali na psychopata Matelka, ale inak počas 3.5 roka podliezali vláde v mene boja proti Ficovi. 

Keď pani prezidentka menovala Matoviča bez vzdelania za ministra financií v jednom z najťažších období hospodárskej krízy, tak určite tým nemala na mysli to, že týmto krokom zabezpečuje riadny chod štátneho orgánu. Ani strážni psi neprotestovali proti tejto do neba volajúcej hlúposti. 

Nevšimol som si ani protesty proti ministerke kultúry Milanovej, ktorá vyhlásila, že „rómovia sú zlodejské svine a hovädá“ a o kultúre vedela asi toľko ako kaderník Grohling o školstve. A to už ani nehovorím o nominantoch Sme rodina.

Zuzana taktiež mlčala, keď odvolaná vláda Hegera, poslala na Ukrajinu všetky stíhačky, ktoré sme ešte mali na našich letiskách aj keď to podľa zákonov urobiť nemohla. Nech mi ešte niekto povie, že Budaj bol odborník na svojom mieste, keď nazval medveďa bylinožravcom. Ale ďalej sa dozvieme prečo Zuzana nezasiahla.

Zuzana sa prebudila až teraz keď SNS navrhla za ministra životného prostredia rázovitého starostu rázovitej obce Očová Rudolfa Huliaka.

Tento praktik, včera vycvičil teoretičku z PS Tamaru Stohlovú v odbornej téme ochrany prírody v relácii TA3 tak, že táto pani vyznela ešte hlúpejšie ako Veronika Remišová, pri svojich televíznych debatách. A to sme si mysleli, že Veroniku len tak niekto neprekoná. 

Rudolf Huliak upozornil na obrovské dotácie, ktoré si rozdeľujú mimovládky na úplne nezmyselné a predražené projekty z ministerstva životného prostredia. Z tohto vyplýva, že Budaj bol výborný minister, lebo kamaráti prezidentkinho partnera Juraja Rizmana dostávali neskutočné prachy na úplne nezmyselné projekty.

Keby sa to dialo za Fica, tak by to novinári nazývali rozdávanie, resp. prihrávanie kšeftov progresívnym kamošom. Strach z toho, že nový  minister odhalí tieto kšefty viedol k vetovaniu nominácie Huliaka (prezidentom) Rizmanom. Zuzana  zrazila opätky a vykonala. Veď čo by ste neurobili pre svojich kamošov. 

Nezabúdajme, že prvý krok Čaputovej vlády  bolo odklepnutie 21 miliónov pre  Sorosovu mimovládku.  

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Na Orave našli mŕtve telo s bodnou ranou, nevylúčili cudzie zavinenie

10.05.2024 18:21

Prípadom sa zaoberajú žilinskí kriminalisti.

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

Zbraň, pištoľ, náboj, vražda, výstrel

Počas vyučovania na spolužiakov a učiteľa vytiahol atrapu pištole, voči 17-ročnému mladíkovi zakročila polícia

10.05.2024 16:18

Policajti v Trnave predpoludním zasahovali proti 17-ročnému študentovi jednej zo stredných škôl.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 82530x
Priemerná čítanosť článkov: 3439x

Autor blogu

Kategórie