Založ si blog

Ktorý čurillovec sa zlomí ako prvý?

Hystéria v slovenských mainstreamových médiách začína dosahovať bod varu.

„Chránená zver“ – policajti okolo Jána Čurillu boli postavení mimo službu. Tak ako o tom hovorí zákon o štátnej službe, ktorý sa predchádzajúce vedenie policajného zboru rozhodlo ignorovať. Médiá a opozícia spolu jednotným hlasom kričia, aká sa tu deje nezákonnosť a pritom zabúdajú, že nezákonnosť tu zaviedol Hamran, Lipšic a spol.

Poďme pekne po poriadku a pozrime sa čo sa tu počas posledných rokov dialo. 

Matovič a spol. sa rozhodli zničiť Smer pomocou represívnych zložiek štátu, a to políciou a prokuratúrou:

  1. krok – odstránenie špeciálneho prokurátora Kováčika. Keďže odmietol odstúpiť pred ukončením svojho mandátu, tak pomocou kajúcnika a za asistencie médií (hlavne istej Moniky Tódovej – priateľky sudkyne Záleskej, ktorá mu naparila 14r väzenia. Tento trest potvrdil aj sudca najvyššieho súdu Kliment, strýko špeciálneho prokurátora Repu a Lipšicov kamarát). 
  2. krok – vymenovanie Lipšica, v tom čase v podmienečnom výkone trestu, za špeciálneho prokurátora. Zmena zákona, aby sa advokát mohol stať špeciálnym prokurátorom + pochybná bezpečnostná previerka.
  3. krok – nájdenie ambicióznych a poslušných policajtov na špinavú robotu. Čo sa podarilo angažovaním Jana Čurillu a spol.

Všetko do seba ideálne zapadlo. Udavači, väčšinou príslušníci ozbrojených zložiek štátu, príslušníci daňovej a colnej správy, či príslušníci SIS, ktorých prichytili pri nezákonnej činnosti (daňové delikty, úplatky,..), začali vypovedať podľa schémy, ktorú pripravili policajti spolu s prokuratúrou. Týmto udavačom samozrejme išlo iba o to, aby si zachránili vlastné krky.

Väzba sa stala donucovacím prostriedkom, pomocou ktorej dokázali zlomiť tých, čo nechceli vypovedať  tak ako si to, želala táto skupina policajtov a prokurátorov špeciálnej prokuratúry. Každé  obvinenie sa kvalifikovalo ako organizovaná skupina len preto, aby sa to dostalo na špeciálnu prokuratúru a tam chlapci okolo Lipšica už vedeli presne čo s tým.

Keď sa stal malý zádrhel a SIS, pomocou odposluchov zistila, že  nie všetko je v súlade so zákonom, tak obvinili šéfa SIS, všetkých policajtov, ktorí poukazovali na nekalú činnosť  čurillovcova a rozpustili  tým Oblúk, ktorý na inšpekcii vyšetroval a obvinil čurillovcov.  Následne si dosadili nového lojálneho šéfa inšpekcie a neskôr sa jedným zo šéfov inšpekcie stal obvinený čurillovec Ďurka, aby mohol pozametať stopy po vlastnej trestnej činnosti.

Sila tejto skupiny bola taká veľká, že keď sa poverený minister vnútra Šimko, snažil postaviť proti tejto nominácii, tak ho prezidentka Čaputová bez zaváhania odvolala. Tá sa postavila za čurillovcov, tiež v dobe keď boli obvinení z manipulácie trestných stíhaní. Prečo asi, pani nestranná prezidentka???

Voľby spravili škrt cez rozpočet tejto organizovanej skupine. Ich  kroky zachrániť  čurillovcov cez štatút oznamovateľa protispoločenskej činnosti je len zúfalým činom zachrániť potápajúci sa Titanic, na ktorom sa plaví skupina, ktorá sa snažila ovládnuť  štát pomocou polície a prokuratúry za výdatnej pomoci progresívnych médií, ktoré kryli všetky jej nezákonnosti.

Teraz bude zaujímavé sledovať, ako sa budú  snažiť zachrániť, keďže pokus s Úradom oznamovateľov protispoločenskej činnosti im nevyšiel  a minister Šutaj Eštok ich postavil mimo službu, aby naďalej nemohli pokračovať v tej činnosti ako doteraz. 

Karma je sviňa a o tom sa pravdepodobne budú môcť presvedčiť všetci čo si mysleli, že spravodlivosť a zákon sú oni. Bude to bolestné vytriezvenie, keď Apači okolo Čurillu zistia, že ich Lipšic a spol. hodili cez palubu a bude zaujímavé sledovať, ktorý z Apačov začne rozprávať ako prvý… Možno na to nebude potrebná ani väzba v Prešove.

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

Ukrajina, Anulia

Bol taký hladný, že žul ešte živú krysu, a Rusi ho bili. Ukrajinský vojak opísal peklo v zajatí

19.05.2024 06:00

Ukrajinský vojak Oleksij Anulia strávil v ruskom väzení takmer 10 mesiacov a bolo to ako stupňujúce sa peklo na zemi.

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 82929x
Priemerná čítanosť článkov: 3455x

Autor blogu

Kategórie