Založ si blog

Čaputovej chlapci, vládne médiá a Matovičova partička

Progresívne médiá a bratislavská kaviareň navodzujú dojem ako keby malo na Slovensku prísť ku koncu dejín. Každý bezvýznamný komentátor, herec a samozrejme predstavitelia politických mimovládok sa snažia zviesť na tejto vlne zla a antificizmu.

Jedni vyzývajú k emigrácii zo Slovenska kvôli tomu, že Fico a spol. ukradnú štát. To v preklade znamená, že vplyv mimovládok, ochranárov a progresívnych kamošov na chod štátu sa zníži a vládnuť budú tí, ktorí túto moc získali v riadnych voľbách tak ako sa to v demokracii sluší a patrí. 

Takisto to znamená to, že budú vo vládnych delegáciách chodiť do Bruselu štátni úradníci, ktorí zodpovedajú za danú oblasť a nie samozvaní progresívni ochrancovia demokracie, ktorých platia oligarchovia zo zahraničia alebo od nás.

Druhí sa snažia spochybňovať nových ministrov, ich odbornosť a morálnu integritu. Bývalé vládne médiá SME, Aktuality a Denník N majú veľmi krátku pamäť a tvária sa, že si nepamätajú, kto nám vládol v minulom období. 

Keď vynecháme Čaputovej vládu, ktorej jedinou úlohou bolo schváliť pre Sorosovu mimovládku 23 mil.eur hneď na prvom zasadnutí a ešte držať chrbát Čaputovej chlapcom čurillovcom, aby stihli zatvoriť pred voľbami vedenie Smeru pred voľbami, čo sa im nakoniec nepodarilo (asi im došli udavači).

Tak poďme k tomu porovnaniu vlád Matoviča a Fica.

Premiér Matovič plagiátor, daňový podvodník, ktorý dohodil najväčší kšeft počas covidu malej firmičke svojho kamaráta z Trnavy. Viedol si taktiež zoznam  skalpov ľudí, ktorých dal dole (podľa jeho vlastných slov). V preklade to znamená ľudí, ktorých dali do väzby ľudia z Lipšicovho komanda tzv. čurillovci. Viete si predstaviť aký krik „nezávislých médií“ by to prinieslo keby také niečo povedal Fico???

Ministerka spravodlivosti Kolíková, ktorá slúžila ako štátna tajomníčka za Ficovej vlády. Firma, v ktorej je spolumajiteľkou, okradla ľudí, ktorí jej zverili peniaze na správu bytových objektov. Za čo bola konateľka, mimochodom sestra p. ministerky, právoplatné odsúdená. Teraz si predstavme, že takáto skutočnosť by sa zistila u terajšieho ministra Suska. Médiá by ho roztrhali… pri Kolíkovej držali bobríka mlčania.

Minister vnútra Mikulec sa preslávil hneď v úvode svojho účinkovania s fake hodinkami, keď o svojich neskutočne drahých hodinkách tvrdil, že je to fake, ktoré kúpil na nejakom bazáre v zahraničí. Čerešničkou na torte bolo to, keď ho dôveryhodný kajúcnik Imrecze označil ako človeka, ktorý vzal 100tis úplatok za dodávku  IT systému  na vojenskom spravodajstve, čo Čaputovej chlapci čurillovci samozrejme za 3.5roka nevyšetrili. Skutok sa nestal. Čo by sa asi dialo v mediálnom priestore, keby sa toto stalo Šutaj-Eštókovi???

Minister školstva, vyučený obuvník Gröhling, asi ako jediný minister školstva na celej planéte dokázal presvedčiť náš maják morálnosti a slušnosti prezidentku Čaputovú, aby ho aj druhýkrát vymenovala za ministra školstva napriek tomu, že sa ukázalo, že je to plagiátor. Svoju diplomovú prácu takmer celú opísal. Nielenže boli ticho  študentské  a profesijné organizácie, ale ani naše nezávisle médiá sa tejto téme takmer nevenovali. Čo by sa asi dialo pri Druckerovi?

A poďme ďalej – minister životného prostredia Budaj, udavač komunistickej ŠtB či ministerka kultúry, bývala cvičiteľka koní Milanová, ktorá sa uviedla rasovými statusmi voči Rómom. 

Ministerka informatizácie Remišová, vyštudovaná bábkoherečka, ktorá nevedela rozdiel medzi DPH a HDP sa okrem svojej hlúposti preslávila aj svojim pexesom ľudí, ktorých majú čurillovci pozatvárať. Predstavme si, čo by sa dialo keby také pexeso zverejnil jej nástupca Raši… Naše progresívne médiá Remišovej tlieskali.

Ďalšie bizarné postavičky ako predavač vodky Heger,  minister obrany Ukrajiny Naď, maskáčový minister práce Krajniak, ktorý umožnil Lipšicovi získať nezákonne bezpečnostnú previerku, lenivý minister hospodárstva Sulík, ktorý viac času trávil v Dubaji ako na Slovensku, ani nestoja za to aby som im venoval viac ako jednu vetu.

Proste ako hovorí klasik Igor z Trnavy: „Táto naša vláda vojde do dejín Slovenska.“ Nemýlil sa a s ním ani servisné a podlízavé vládne médiá  Denník N, SME, Aktuality,  Markíza…. Aká vláda, také médiá.

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

SR Prešov Demokrati snem Naď TK POX

Vytýčili prvé pojednávanie vo veci žaloby Jaroslava Naďa na Ľuboša Blahu

20.05.2024 13:46

Naď podal na Blahu žalobu za to, že ho pred vyše dvoma rokmi opakovane nazval vlastizradcom.

Rooseveltova nemocnica, Banská Bystrica

Rooseveltova nemocnica podpísala zmluvu so zhotoviteľom novej nemocnice

20.05.2024 13:06

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026, bude financovaná z plánu obnovy.

nehoda kamión diaľnica

Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa v priekope prevrátil kamión

20.05.2024 12:20

Došlo k zídeniu kamióna prevážajúceho drevo mimo vozovky.

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 82998x
Priemerná čítanosť článkov: 3458x

Autor blogu

Kategórie