Podvádzala Čaputová, Kollár a Matovič?

Predstavme si krajinu kde prezidentka, predseda parlamentu, predseda vlády podvádzajú. Nie, nepredstavujte si hneď krajinu niekde na východ od nás.

Ďalšia pomôcka je, že sa jedná o krajinu, kde minister školstva je plagiátor, kde firma ministerky spravodlivosti okráda ľudí, kde špeciálny prokurátor usmrtil človeka, kde stíhaní policajti vyšetrujú samých seba a kde sú zakazované a vypínané nepohodlné médiá. 

Ak každému súdnemu človeku napadlo, že to musí byť banánová republika niekde v rovníkovej Afrike, tak vás vyvediem z omylu. 

Prezidentka Zuzana, kým ešte nebola prezidentka, tak okrem toho že pracovala pre nadáciu istého amerického „filantropa“, si ako vyštudovaná právnička urobila advokátske skúšky. Lenže podmienkou na to, aby ste sa mohli stať advokátom je koncipientská prax. A tú absolvovala u kamošky v Banskej Bystrici. Lenže ukázalo sa, že by musela každý deň dochádzať z domova z Pezinka do Banskej Bystrice.

To predstavuje približne každý deň 200km tam a 200km späť.

400 kilometrov za deň dokázal urobiť iný cestný rekordér Matovič, a to dokonca aj s matkou na sedadle spolujazdca počas celého roka. Zuzana takto jazdila 3 roky počas celej advokátskej praxe. Možno by to bolo na zápis do Guinessovej knihy rekordov. Keď sa na to prišlo, tak vystúpila z advokátskej komory a tým zabránila kontrole zo strany tejto inštitúcie, ktorá chcela skontrolovať okolnosti získania advokátskej skúšky. Médiá, ktoré sú vždy veľmi citlivé na to, ako politici získali vzdelanie, v tomto prípade mlčali ako hrob.

Po parlamentných voľbách sa k moci dostali k moci štyria mušketieri – Igor, Boris, Richard a Andrej.

Magister Igor sa stal predsedom vlády a celé jeho vládnutie bolo chaotické a falošné rovnako ako jeho vysokoškolský diplom.

Magister Boris s falošným diplomom a pravými fotografiami s bossom podsvetia sa snažil zveľaďovať nielen svoj majetok, ale aj počet matiek svojich detí.

Andrej utiekol do Popradu pripravovať sa na súd kvôli podvodom s pozemkami a daňovými podvodmi počas prezidentskej kampani.

Richard nemyslel iba na vypitie baru v Dubaji, ale aj na zvyšovanie vedomostnej úrovne našich detí a nominoval za ministra školstva kaderníka, ktorý sa preslávil tým, že ako jediný minister školstva na svete opísal svoju diplomovú prácu.

No a ako Igor predpovedal pred 3,5 rokmi, fakt sa ich vláda zapíše do dejín ako niečo, čo tu ešte nebolo a 5 miliónov obyvateľov verí, že už ani nebude.

Prečo Fico hlasuje v Bruseli ako poslušný prváčik?

25.02.2024

Prvým krok novej poľskej vlády, bolo vysporiadanie sa s TVP čo je Poľská verejnoprávna televízia. Polícia vtrhla do televízie násilím vyviedla pracovníkov televízie, prerušila vysielanie. Takéto niečo Európa nezažila už od čias totality na východe Európy. Sloboda médií, novinárov a právny štát – ten svätý grál Bruselu, pomocou ktorého sa [...]

Naozaj bolo za socializmu tak zle? Porovnanie 35 rokov kapitalizmu a socializmu.

06.02.2024

Tento rok bude 35 rokov od pádu socializmu a začiatku budovania demokracie na Slovensku. Čiže je to takmer rovnaký čas ako trvalo obdobie socializmu v Československu. Preto je vhodný čas na porovnanie týchto dvoch systémov na život obyčajných ľudí, lebo ako tvrdia všetci politici od socializmu po kapitalizmus, vždy im ide o obyčajného človeka. Takže, [...]

Armáda dôchodcov? Priemerný vek ukrajinských vojakov je 43 rokov.

05.02.2024

Predstava progresívnej Európy, že bude dodávať zbrane a Ukrajinci budú hrdinsky zomierať po tisícoch len aby porazili Putina má značné trhliny. Mladí kašlú na vojnu. Mladí chcú žiť a nie zomierať kvôli geopolitickým záujmom USA a Západu. Zoberme do úvahy údaj o priemernom veku ukrajinských vojakov: 43 rokov. To znamená, že pokiaľ tam bojuje časť [...]

sud, justicia, sudy

Milanovi Chalupkovi dočasne pozastavili výkon funkcie sudcu. Dôvodom je závažné disciplinárne previnenie

18.10.2024 10:43

Návrh na dočasné pozastavenie výkonu funkcie sudcu podala predsedníčka Súdnej rady Marcela Kosová.

fico

Fico: Ukrajinský plán víťazstva je kontroverzný. Hovorím nie Kyjevu v NATO. Myslím si, že Zelenskyj to pochopil

18.10.2024 10:18

Premiér dodal, že nepovažuje za dobrý nápad členstvo Kyjeva v Severoatlantickej aliancii.

požiar, hasiči, nemecko

Nová hasičská stanica ľahla popolom, nemala požiarny poplachový systém

18.10.2024 09:45

Podľa prvých odhadov vznikli škody za 20 až 24 miliónov eur.

galileo

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 89799x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie